УКРГАЗБАНК гарантує оплату розстрочки ПДВ для своїх клієнтів-імпортерів

Протягом першого півріччя 2018 р. УКРГАЗБАНК розробив та погодив надання гарантій оплати розстрочки ПДВ для своїх клієнтів, які здійснюють імпорт обладнання для власних потреб. Перші гарантії вже надано на користь Державної фіскальної служби України відповідно до умов ст. 65 Податкового кодексу України.

Завдяки гарантіям від УКРГАЗБАНКУ компанія, яка імпортує обладнання для власних потреб, може отримати розстрочку з оплати ПДВ на строк до 24 місяців, що дуже позитивно позначається на грошових потоках імпортера з одного боку, а з іншого - УКРГАЗБАНК гарантує для бюджету отримання ПДВ за імпортоване обладнання в повному обсязі. Надання гарантій оплати розстрочки ПДВ збільшує продуктову лінійку УКРГАЗБАНКУ у торговельному фінансуванні та надає відповідні переваги клієнтам банку.

Довідка. Розстрочка оплати ПДВ здійснюється на основі ст. 65 Податкового кодексу України та інших нормативних актів. Метою надання відстрочки оплати ПДВ є зменшення податкового тиску на імпортерів обладнання, які використовують його для власних потреб, а не для перепродажу.

30.07.2018