7 млрд грн кредитів на підтримку малого та середнього бізнесу

Кредитний портфель представників малого та середнього бізнесу подолав позначку в 7 млрд грн, що вчергове підтверджує: УКРГАЗБАНК – надійний партнер для бізнесу, а кредитні програми – незамінні помічники українських підприємців.

Для підтримки найуразливішого сегменту – представників малого та середнього бізнесу ми розробили зручні кредитні програми, з доступними умовами фінансування – від класичного овердрафту до вузькоспеціалізованих та партнерських програм із компенсаціями відсотків.

Левова частка портфелю належить інвестиційним кредитам (майже 80%) – саме тим, які дозволяють економіці розвиватися завдяки реалізації нових перспективних проєктів. Така підтримка особливо важлива під час кризи, адже невеликі підприємства отримують дешевий ресурс на розвиток власної справи.

Більше половини наших кредитів (понад 57%) – на підвищення енергоефективності та покращення екології довкілля.  А 15% портфелю займають «Доступні кредити 5-7-9%», де обсяг наших кредитних угод нещодавно подолав позначку в мільярд гривень.

До речі, нещодавно разом з  Експортно-кредитним агентством ми розпочали співпрацю для розвитку українського експорту та допомоги підприємцям сегменту МСБ у роботі на міжнародних ринках. Мова про спрощений доступ до фінансування та надання гарантій банку, що захистить виробників від можливих ризиків. А це – чи не найзручніший наразі інструмент для вітчизняних експортерів, що мріють постачати свою продукцію у будь-який куточок світу і приємно дивувати високою якістю українських товарів.

Нагадаємо: журнал «Бізнес» оприлюднив цьогорічний рейтинг «Лідери фінансування суб'єктів МСБ», де УКРГАЗБАНК – абсолютний рекордсмен за кількістю нагород.

09.12.2020