З Новим Роком, “Укргазбанк”!

Автор цих рядків за останні тижні написав більше двох десятків новорічних поздоровлень. Кожне з цих поздоровлень було особливим, не схожим на інші. Деякі невеликі, наповнені загальновживаними словосполученнями “від щирого серця”, інші містили більш вигадливі конструкції, як “збуджуюче приємною прохолодою шампанського передчуття майбутніх звершень”  або “свіжий келих повітря зоряного неба”.

В поздоровленні до “Укргазбанку” та його співробітників хочеться всього двох речей: теплоти та щирості. Саме ці два відчуття найяскравіше світилися в оперзалі на Пушкінській, де 30 грудня проходила невелика, але затишна церемонія підбиття підсумків та зустрічі Нового Року.

Недивлячись на всі складнощі останнього часу в житті країни, банку є чим пишатись. Але сьогодні не хотілося б говорити про фінансові показники, проценти, послуги, розвиток філіальної мережі та інше. Головне - це люди, особистості, які і створюють цей успіх, виміряний абстрактними цифрами. Мабуть, не варто говорити про конкретних номінантів святкового вечору, ми могли їх почути з вуст Голови Правління – всі ми заслуговуємо на подяку.

Кожна сходинка успіху, кожне досягнення та нові здобутки – важка праця усіх працівників: як Голови Правління, так і економістів або спеціалістів відповідного напрямку. Яскравий приклад – о 18 годині будь-якого робочого дня постійте біля входу в офіси на Пушкінській, Димитрова чи Єреванській, і ви побачите, що більшість працівників заклопотано продовжує ще на декілька годин свій робочий день. Звичайно, таке відношення повинно цінуватися.

Головне ж наше спільне досягнення, досягнення нашої праці це те, до чого прагне будь-яка організація. Ми все чіткіше і чіткіше опановуємо власний стиль, власний почерк роботи. Ми впевнено можемо сказати, що наш банк, це банк інтелігентних, творчих, працьовитих та переважно молодих людей. Яскравих особистостей, які прагнуть успіху, та постійно самовдосконалюються.

Тяжкі робочі дні, напружені ситуації, але приємно відчувати насичений темп життя, відчувати, що не стоїш на місці, в житті відбуваються важливі події. Відчуваєш: життя важливе для тебе, а ти важливий для життя.

Насамкінець хочеться побажати кожному з нас міцного почуття щастя та здоров'я.

З Новим Роком, “Укргазбанк”!

31.12.2004