Власники платіжних карток VISA “Укргазбанку” одержали шанс поїхати на Олімпіаду - 2004 у Греції

“Укргазбанк” став одним з тих найбільш активних українських банків, що разом з міжнародною системою VISA взяли участь в організації нового розіграшу призів для власників платіжних карток.  Кожен власник пластикових карток VISA/ VISA Electron, що були емітовані «Укргазбанком» та іншими прийнявшими участь в акції банками, зможуть власними очима побачити одну з найбільш вражаючих і красивих подій сучасності – Олімпійські Ігри-2004, що на честь 100-річчя відродження олімпійського руху будуть проходити на їхній історичній батьківщині, у грецьких Афінах.

Взяти участь у розиграші двох путівок на Олімпіаду-2004 зможуть ті власники пластикових карток ОАО АБ «Укргазбанк» міжнародної платіжної системи VISA, що з їхньою допомогою розплатяться за товари і послуги роздрібної торгової мережі в період з 1 квітня до 30 червня. При цьому кожна нова оплата по картці буде брати участь у конкурсі окремо. Відповідно, чим більшу кількість разів Ви будете розплачуватися платіжними картками від «Укргазбанка», тим більші Ваші шанси стати переможцем.

До складу путівки, крім авіаперельоту і п'ятиденного проживання для двох в одному з кращих афінських готелів, входять VIP-квитки на найбільш цікаві змагання Олімпійських ігор, а також запрошення на ексклюзивні вечірки за участю спортсменів і інші заходи. У пам'ять про подорож будуть вручені спеціальні подарунки-сувеніри.

Крім поїздок на Олімпіаду-2004 буде розіграна безліч заохочувальних призів, серед яких п'ятдесят курток, сто сумок, п'ятдесят біноклів і інші сувеніри із  символікою Олімпійських Ігор. Визначення переможців відбудеться 15 липня 2004 року. Бажаємо удачі!

Довідка. “Укргазбанк” є принциповим членом двох міжнародних платіжних систем – MasterCard International, VISA Intarnational, і національної платіжної системи Укркарт. На сьогодні “Укргазбанк” обслуговує більш 110 тис. карткових рахунків. Більш 350 підприємств і організацій використовують картки банку для грошових розрахунків зі своїми співробітниками.

01.04.2004