Укргазбанк відкрив нове приміщення КРД

16 травня 2008 року відбулася презентація нового приміщення Київській регіональній дирекції Укргазбанку, яке розташоване за адресою: м. Київ, вул. Артема, 12 б.

КРД Укргазбанку, надає повний комплекс банківських послуг, у тому числі відкриття рахунків юридичним і фізичним особам, розрахунково-касове обслуговування юридичних і фізичних осіб, відкриття депозитних рахунків, прийом комунальних платежів від населення, обмін валют відкриття і обслуговування карткових рахунків міжнародних платіжних систем Visa, Master Card Elektronik.

ВАТ «Укргазбанк» активно працює над створенням оптимального продуктового ряду для фізичних осіб і корпоративних клієнтів, враховуючи світові стандарти банківського обслуговування.

Сьогодні клієнтів Укргазбанку обслуговує понад 300 відділень в різних населених пунктах України. Лише за минулий рік банк відкрив 123 точки продажу. На поточний рік в планах банку відкриття ще близько 130 відділень і понад 90 кредитних магазинів по всій країні. Таким чином, до кінця року регіональна мережа Укргазбанку налічуватиме 415 відділень і близько 100 кредитних магазинів.

16.05.2008