Ловися, рибко, велика скандинавська...

Не стану стверджувати, що рибальство – заняття винятково для чоловіків. Приклади з життя доводять зовсім зворотне. Мешканка міста Вінниця - Ольга Сегеда, два місяці тому і не підозрювала, що саме їй випаде можливість порибалити в далекій Фінляндії.

- Як вийшло, що на рибалку Ви відправилися до Скандинавії?

- Таку унікальну можливість мені подарував Укргазбанк. Ми з мамою прийшли у філію банку, щоб покласти свої заощадження на депозит. Послугами цього банку наша сім'я користується давно і про те, що фінансова установа проводить акції, чули чимало. Після оформлення договору співробітник банку видала нам жетони і  стисло розповіла про умови депозитної акції «Особливості національних депозитів». Приз якої - путівка до Фінляндії на риболовлю.

Ви були присутні на розиграші?

- Ні. Навіть не збиралася. Я дуже спокійно до цього тоді віднеслася, адже акції сьогодні проводяться на кожному кроці, тому навмисне не цікавилася ні датою проведення розиграшу, ні його результатами.

Але надія все-таки була?

- Звичайно, десь у глибині душі хотілося виграти. Через деякий час,  пролунав телефонний дзвінок і представник Укргазбанку повідомив, що наш з мамою номер жетончика виграв! Ми стали володарями однієї з чотирнадцяти путівок  до Фінляндії. Нас переповнювали позитивні емоції! Куди? Ловити рибу! Та ще й до Фінляндії! От так, запросто!  Зібрали сімейну раду і вирішили, що на фінські озера рибалити  поїду я!

Розкажіть про поїздку, про враження?

- Їх величезна кількість і всі позитивні. Починаючи з організації поїздки, і закінчуючи елементарними дрібницями. Ми проживали в районі Тампере в невеликому мальовничому  селищі Haapasaarentie.  У перший день нашого перебування Укргазбанк організував для  переможців акції оглядову екскурсію по Хельсенкі. Наступного дня познайомилися з визначними пам'ятками Тампере. А завершуючим акордом нашого перебування в Скандинавії була рибна ловля.

І яким  же був улов у завзятих рибалок з Укргазбанку?

- Ми зловили десяток великих щук. Варили з них юшку. Смажили  щук на мангалі. Було дуже смачно, апетитно, а головне весело. І природа тому сприяла. А враження складалося таке, ніби ми знайомі, щонайменше, років сто.

Зараз Укргазбанк проводить депозитну акцію “Швейцарський стандарт». Ви берете в ній участь? Як вважаєте, зможете перемогти ще раз?

- У народі говорять, що снаряд в одну воронку двічі не падає.  Але я точно знаю, що для кожного правила обов'язково має бути виключення. Сподіваюся, що цим виключенням стану я! Тим паче, що наша сім'я і надалі залишатиметься клієнтом Укргазбанку. Нас влаштовує і той спекрт послуг, і той рівень обслуговування, який надається на сьогоднішній момент клієнтам банку. -         Окремо хочу висловити величезну подяку організаторам поїздки, тим хто нас супроводжував і керівництву Укргазбанку за такий чудовий, і головне, приємний сюрприз.

07.07.2008