ВАТ АБ "Укргазбанк" емітував більш ніж 620 тисяч платіжних карток

Обсяг емісії платіжних карток міжнародних платіжних систем MasterCard,WorldWide та Visa International, що були емітовані ВАТ АБ "Укргазбанк" протягом 2007 року, виріс більш ніж на 240 тисяч карток. Станом на кінець грудня 2007 року кількість карток, що були випущені Укргазбанком, склав 624 497 карток. Про це повідомила прес-служба банку.

Обсяг емісії платіжних карток міжнародних платіжних систем MasterCard,WorldWide та Visa International, що були емітовані ВАТ АБ "Укргазбанк" протягом 2007  року, виріс більш ніж на 240 тисяч карток. Станом на кінець грудня 2007 року кількість карток, що були випущені Укргазбанком, склав 624 497 карток. Про це повідомила прес-служба банку.

2007 рік став для Укргазбанку роком подальшого розвитку карткових продуктів та технологій. Для зарплатних проектів банку було впроваджено програму овердрафтного кредитування "Малий відсоток", яка пропонує клієнтам доступ до кредитних коштів на вигідних умовах – усього 0,1% річних.

Протягом 2007 року Укргазбанк першим серед українських банків впровадив сервіс мобільних платежів за допомогою системи Bank-o-phone. Дана послуга дозволяє  клієнтам банку розраховуватися за товари та послуги за допомогоювласного мобільного телефону.

Для роздрібних клієнтів було впроваджено кредитну картку Expresso, що дозволяє швидко отримати кредит за кілька хвилин у кредитному магазині банку.

Протягом 2007 року Укргазбанк також приділяв увагу розвитку інфраструктури обслуговування платіжних карток банку. Завдяки проекту об’єднання мережі банкоматів з іншими банками клієнтам була надана можливість знімати готівку за пільговим тарифом більш ніж у 2500 банкоматах та 1260 банківських терміналах, що розташовані по всій території країни.

25.01.2008