Оголошення про результати конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності з метою отримання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності АБ «УКРГАЗБАНК» за 2019 рік

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «УКРГАЗБАНК» оголошує, що переможцем конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності з метою отримання послуг з обов’язкового  аудиту фінансової звітності АБ «УКРГАЗБАНК» за 2019 рік визначено аудиторську фірму ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги».

У конкурсі взяли участь дві аудиторські фірми:  ПрАТ «КПМГ Аудит», ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги».

Відповідно до п.2 Конкурсної документації, затвердженої рішенням Аудиторського комітету Наглядової ради АБ «УКРГАЗБАНК» від 08.08.2019 (протокол №5) критерієм оцінки конкурсних пропозицій є мінімальна ціна надання послуг з  обов’язкового аудиту фінансової звітності.

Згідно з поданими конкурсними пропозиціями найнижча цінова пропозиція щодо надання аудиторських послуг згідно переліку послуг що замовлялися, була надана аудиторською фірмою ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги».

Рішенням Наглядової ради АБ «УКРГАЗБАНК» від 12.09.2019 (протокол №17) ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» було обрано переможцем конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності з метою отримання послуг з обов’язкового  аудиту фінансової звітності АБ «УКРГАЗБАНК» за 2019 рік.

17.09.2019