Спростування неправдивої інформації щодо закриття відділення УКРГАЗБАНКУ у м. Лисичанськ

У зв’язку з розміщенням 13 лютого інтернет-ресурсом https://tribun.com.ua/65890 інформації з посиланням на невідомого активіста про нібито закриття відділення АБ «УКРГАЗБАНК» у м. Лисичанськ офіційно повідомляємо про таке.

Інформація про ймовірне закриття відділення АБ «УКРГАЗБАНК» є неправдивою та не відповідає дійсності. Жодних планів щодо закриття відділення АБ «УКРГАЗБАНК» в м. Лисичанськ не існує.

Разом з тим, слід зазначити, що протягом останнього часу відділення АБ «УКРГАЗБАНК» в місті Лисичанськ стало ще активніше працювати з клієнтами та наразі пропонує їм одні з найкращих на ринку фінансові рішення, що відповідають їх актуальним потребам.

На сьогодні клієнтами відділення є більше 25 тисяч українців, з яких більше 40 клієнтів корпоративного бізнесу та близько 700 клієнтів сегменту малого та середнього бізнесу. При цьому, кількість клієнтів, які довіряють одній з провідних банківських установ країни – державному УКРГАЗБАНКУ збільшується щодня.

Враховуючи вищевикладене, хочемо ще раз наголосити, що відділення державного УКРГАЗБАНКУ в м. Лисичанськ за жодних обставин не планується до закриття, воно продовжує працювати у звичайному режимі та надаватиме його численним клієнтам сучасні та актуальні банківські продукти та послуги.

14.02.2020