Здоров’я та безпека наших клієнтів – головний пріоритет УКРГАЗБАНКУ

Здоров’я та безпека наших клієнтів – головний пріоритет УКРГАЗБАНКУ, як соціально-відповідальної банківської установи. Наразі керівництво держави вживає усіх необхідних заходів задля унеможливлення поширення в Україні світової пандемії коронавірусу.  Тому давайте об’єднаємо наші зусилля для протидії цій загрозі.

Ми уважно слідкуємо за ситуацією щодо поширення інфекції та застосовуємо усі можливі превентивні заходи задля забезпечення здоров’я працівників та клієнтів УКРГАЗБАНКУ: щодня дезінфікуємо всі офіси Банку, прискіпливо пильнуємо за станом здоров’я співробітників.

Всі відділення УКРГАЗБАНКУ продовжують працювати у звичайному режимі, однак, не зайвим буде нагадати про те, що більшість банківських операцій доступні нашим клієнтам через дистанційні канали обслуговування – мобільний додаток ЕКОБАНК ОНЛАЙН, Контактний центр, Інтернет Клієнт-банк для юридичних осіб.

Так, у мобільному додатку ЕКОБАНК ОНЛАЙН ви можете:

• здійснювати автоматичне погашення кредитів (авто/іпотека/тепла оселя/еко енергія) https://www.ukrgasbank.com/private/repayment_online/
  • робити грошові перекази з картки на картку (автоматичне погашення кредитних карток «Домовичок»/Овердрафтів/»Еко кредитки»)
  • купувати валюти
  • керувати картковими лімітами/змінювати пін-код/отримувати міні-виписки/блокувати-розблоковувати платіжні картки/отримати інформацію щодо найближчих до вас банкоматів

Працівники Контактного центру наддадуть вам необхідну допомогу з питань щодо:

• відкриття карткових рахунків
  • поповнення/пролонгації депозитних рахунків
  • керування картковими лімітами/блокування-розблокування платіжних карток/перевипуску платіжних карток с підвищенням класу картки

Клієнтам малого та середнього бізнесу, що досі не скористалися можливостями дистанційного обслуговування через систему Інтернет Клієнт-банк, радимо підключатися до неї та здійснювати більшість банківських операцій не виходячи з офісу або дому.

Менеджери УКРГАЗБАНКУ завжди раді проконсультувати вас з будь-яких питань щодо користування нашими актуальними банківськими продуктами та сервісами. Але, наразі, з огляду на ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції, саме від рівня свідомості та відповідальності кожного з нас залежить здоров’я наших рідних і близьких.

Бережіть себе та Україну!

14.03.2020