Інформація для власників кредитних карток

Шановні  клієнти!

У зв’язку з введенням в нашій країні карантину та запровадженням обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), АБ «УКРГАЗБАНК» з розумінням ставиться до ситуації, в якій опинилися наші клієнти.

Тому банком прийнято рішення у період з 01 березня 2020 року по 30 квітня 2020 року дозволити держателям кредитних карток не сплачувати щомісячний платіж за основною заборгованістю за дозволеним овердрафтом.

Таким чином, у разі непогашення клієнтами виставлених до оплати у березні платежів за основною заборгованістю, такі платежі не будуть переноситись банком на рахунки простроченої заборгованості.

У квітні 2020 року щомісячний платіж по погашенню кредиту (який розраховується від суми фактичної заборгованості за кредитом) виставлятись до оплати не буде.

Одночасно звертаємо увагу, що зобов’язання щодо своєчасного погашення процентів за користування кредитом мають виконуватися відповідно до договору. У разі непогашення нарахованих процентів  до 25 числа календарного місяця, заборгованість за ними буде перенесена на рахунки простроченої заборгованості. Відповідно до діючих тарифних планів на дану заборгованість не передбачено нарахування підвищених процентів, але вона впливає на Вашу кредитну історію.

30.03.2020