Оголошення щодо скасування проведення річних загальних зборів АБ «УКРГАЗБАНК», скликаних на 24.04.2020

Шановні акціонери

ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА АКЦІОНЕРНОГО БАНКУ  «УКРГАЗБАНК»!

Враховуючи норми Закону України від 06.04.2000 №1645-ІІІ «Про захист населення від інфекційних хвороб»,  Закону України від 17.03.2020 № 530-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», Закону України від 30.03.2020 № 540-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 (зі змінами) і зважаючи на запровадження режиму надзвичайної ситуації та карантину на всій території України з метою запобігання поширенню гострої вірусної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та у зв’язку з тим, що згідно з переліком акціонерів АБ «УКРГАЗБАНК», складеним станом на 06.03.2020, кількість акціонерів АБ «УКРГАЗБАНК» є більшою ніж 10 осіб, з метою захисту акціонерів АБ «УКРГАЗБАНК» від зараження коронавірусною інфекцією (COVID-19) та задля запобігання її поширенню, Наглядовою радою АБ «УКРГАЗБАНК» прийнято рішення (протокол від 07.04.2020 №16) про скасування проведення річних загальних зборів акціонерів АБ «УКРГАЗБАНК», скликаних на 24.04.2020.

Інформуємо, що відповідно до положень Закону України від 30.03.2020 № 540-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» річні загальні збори акціонерів за результатами 2019 фінансового року мають бути проведені у строк не пізніше трьох місяців після дати завершення карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19).

Про нову дату, час і місце проведення річних загальних зборів акціонерів АБ «УКРГАЗБАНК» кожного акціонера буде повідомлено додатково у встановленому законодавством порядку.

Правління АБ «УКРГАЗБАНК»

Текст повідомлення