Попередження про активізацію фінансових шахраїв

Шановні клієнти!

Звертаємо вашу увагу, що останнім часом активізувалися різноманітні шахрайські схеми, спрямовані на незаконне заволодіння коштами громадян.

Користуючись непростою ситуацією в Україні та світі, шахраї під виглядом співробітників банків або фінансових посередників особисто або за допомогою спеціально створених інтернет-сайтів пропонують громадянам за фінансову винагороду (комісію) вирішити питання з отриманням кредитів у банках, реструктуризацією існуючих банківських позик тощо.

Наголошуємо, що УКРГАЗБАНК ніколи не пропонує свої послуги на умовах, які відрізняються від офіційно встановлених і затверджених правил та тарифів Банку. Якщо будь-хто пропонує вам посередницьку допомогу в отриманні послуг УКРГАЗБАНКУ за винагороду – будьте певні, що це шахраї, які мають на меті лише заволодіння вашими коштами.

УКРГАЗБАНК не співпрацює з будь-якими мікрофінансовими організаціями чи фінансовими посередниками, які за гроші пропонують «допомогу» в отриманні кредитів та інших банківських послуг. Закликаємо вас бути пильними і не сплачувати коштів будь-яким людям, що представляються працівниками банків чи фінансовими посередниками і пропонують вам «вирішити питання» з банківськими установами.

21.04.2020