Нагадуємо про важливість дотримання встановлених заходів безпеки та основних правил карантину

Через збільшення випадків захворювання на COVID-19 серед українців, державний УКРГАЗБАНК не зменшує заходи безпеки в офісах та своїх відділеннях і нагадує про важливість дотримання основних правил карантину. Особлива наша увага – до тих регіонів, де МОЗ фіксує найбільші спалахи зараження.

Незважаючи на послаблення карантину, ми вирішили, що максимальна кількість наших співробітників все ж таки залишається працювати дистанційно – зі своїх домівок. Це дозволить мінімізувати кількість соціальних контактів і ризик розповсюдження вірусу.

ВАЖЛИВО! Усі наші співробітники та клієнти мають дотримуватися усіх необхідних заходів безпеки – обов’язковий масковий режим, температурний скрінінг, регулярна дезінфекція рук та соціальна дистанція.

В усіх відділеннях та робочих приміщеннях банку виконуються усі вимоги МОЗ України щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції. В усіх наших офісах щодня проводиться ретельна дезінфекція. Посилені заходи безпеки і для окремих підрозділів, як-то інкасації, які щодня перебувають в контакті з широким колом людей та готівкою.

Ми потурбувалися про те, щоб усі наші відділення працювали у звичайному режимі і були безпечними для співробітників та наших клієнтів, та все ж ми нагадуємо про важливість дотримання правил кожним свідомим громадянином – це запорука здоров’я всієї України!

Будь ласка, ставтеся до карантину відповідально це допоможе зменшити кількість захворювань. Адже послаблення карантину зовсім не привід забувати про базові правила, які можуть врятувати життя:

• уникайте скупчення людей, особливо в закритих приміщеннях – це зменшить ризик зараження інфекцією! Пам'ятайте про дистанцію – 1-1,5 метра;
  • обов’язково використовуйте маску, щоб убезпечити себе та оточуючих від вірусу. Це стосується і відвідування наших відділень, тож, будь ласка, поставтеся до цього з розумінням. Адже ми дуже хочемо, щоб і ви, і наші колеги були здорові;
  • ретельно та регулярно мийте руки, не торкайтеся обличчя. Якщо немає можливості вимити руки з милом –  користуйтеся антисептиком! Не забувайте протирати поверхні (столи та полиці) та предмети, якими користуєтеся найчастіше – смартфони та клавіатури. На них може ховатися значна кількість шкідливих бактерій;
  • будьте обачливими та пильно слідкуйте за своїм самопочуттям. Якщо відчуваєте себе погано, будь ласка, залишайтеся вдома і повідомте про це свого сімейного лікаря!

Як соціально-відповідальна фінустанова, що дбає про здоров'я та безпеку своїх співробітників і клієнтів, ми ретельно слідкуємо за ситуацією та оперативно реагуємо на будь-які рекомендації з боку уряду та регулятора для гарантування безпеки роботи та надання банківських послуг в умовах пандемії. І пам’ятайте, що зараз краще залишатися вдома і користуватися онлайн-сервісами.

Будьте пильними і обов’язково здоровими!

22.06.2020