УКРГАЗБАНК запровадив «Швидкий овердрафт» для комунальних підприємств від 17,5% річних

Відтепер в УКРГАЗБАНКУ комунальні підприємства зможуть здійснювати поточні платежі швидко, без додаткових формальностей та затримок, навіть при нестачі коштів на рахунку за новою програмою «Швидкий овердрафт» зі ставкою від 17,5% річних у гривні.

«Цей продукт розроблено спеціально для комунальних підприємств, з якими ми вже маємо багатий досвід роботи, а тому знаємо усі нагальні потреби таких клієнтів. Новий овердрафт дозволяє здійснювати своєчасні розрахунки з партнерами, виконавцями та працівниками, а також забезпечувати фінансування термінових заходів із покращення якості життя містян. Приємно, що Укргазбанк поки єдиний банк, який пропонує такі умови фінансування комунальникам», - зазначив директор департаменту малого та середнього бізнесу УКРГАЗБАНКУ Михайло Медко.

За допомогою швидкого короткострокового фінансування від УКРГАЗБАНКУ комунальні підприємства завжди зможуть задовольнити потреби компанії у оборотних коштах:

• виплатити зарплату співробітникам;
  • сплатити податки;
  • оплатити товари, роботи, послуги;
  • здійснити інші термінові платежі.

Головна перевага нового овердрафту  –  максимальна сума кредиту, яка складає до 90% від суми середньомісячного фонду оплати праці за останні 12 місяців. Строк кредитування  – до 12 місяців.

Додаткові умови:

• Опція А – обнуління заборгованості станом на останній робочий день календарного місяця, без оборотності
  • Опція Б – без обнуління заборгованості, оборотність до 45 днів.

Повернення кредиту – наприкінці строку кредитування.

Більш детально про умови кредитування за програмою «Швидкий овердрафт» можна дізнатися на  сайті  та  у відділеннях УКРГАЗБАНКУ

30.11.2017