УКРГАЗБАНК визначив переможців акції «Дивись українське разом з ПРОСТІР. Викрадена принцеса: Руслан і Людмила»

УКРГАЗБАНК визначив 10 переможців акції «Дивись українське разом з ПРОСТІР. Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», яка проводилась Національним банком України як платіжною організацією НПС «ПРОСТІР».

Переможцями стали клієнти УКРГАЗБАНКУ з Києва, Вишгорода, Черкас, Золотоноші, Сум, Херсону та Бердянську, які протягом акції (з 6 лютого по 1 березня 2018 року) найактивніше розраховувались платіжною карткою ПРОСТІР у торговельній мережі. Саме вони отримали квитки на  український 3D-анімаційний фільм-фентезі, «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила».

Вітаємо наших переможців та бажаємо приємного перегляду та незабутніх вражень від українського мультфільму!

«Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» ‒  пригодницький повнометражний мультфільм для сімейної аудиторії виробництва української студії Animagrad (FILM.UA Group), який занурює у казкову історію про відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів.

19.03.2018