Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко став Фінансистом року

Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко став володарем премії «Людина року 2017» у номінації «Фінансист року».

Урочиста церемонія нагородження переможців престижної премії відбулася 24 березня у Національній опері України. Премію «Людина року» щорічно присуджують за найвищі професійні і громадські досягнення в Україні.

«Ми виконали велику роботу з трансформації УКРГАЗБАНКУ. Якщо у 2015 році Банк знаходився на 17-му місці за активами і часткою ринку менш 2%, то зараз ми на 4 позиції серед найбільших банків України з часткою понад 6%. За останні три роки ми жодного разу не брали грошей з бюджету – єдиним джерелом збільшення капіталу є прибуток, який динамічно зростає. На вивід Банку з числа збиткових у прибуток вплинула і нова стратегія Green Banking і, безумовно, наша співпраця з International Finance Corporation, фахівці якої діляться з нами світовим досвідом реалізації екологічних проектів», - зазначив про одні з найбільш значних досягнень у професійній діяльності Голова Правління УКРГАЗБАНКУ.

Кирило Шевченко подякував своїй сім’ї за підтримку, а також кожного співробітника УКРГАЗБАНКУ за професіоналізм і внесок у розвиток державного банку.

Премію «Людина року» вручають виключно людям, які непідробно люблять свою країну, поважають історію і традиції України і зробили безпосередній внесок в становлення істинно незалежної української держави.

26.03.2018