УКРГАЗБАНК увійшов до найбільшої бізнес-спільноти – Європейської бізнес асоціації

УКРГАЗБАНК долучився до Європейської бізнес асоціації – найбільшої та найвпливовішої бізнес-спільноти України. Це об’єднання понад 1000 українських компаній, що прагнуть розвивати платформу ефективної співпраці між бізнесом та владою.

Тож відтепер УКРГАЗБАНК в межах співпраці з ЄБА робитиме внесок у вирішення значущих для інвестиційного клімату України питань та покращення його на користь індустрії, суспільства, економіки та країни в цілому.

Європейська бізнес асоціація – це найбільше об'єднання іноземного, європейського і вітчизняного бізнесу в Україні. В Асоціацію входять представництва найбільших міжнародних, європейських підприємств, а також компанії українського походження. Всі члени Європейської Бізнес Асоціації дотримуються високих етичних стандартів в бізнесі.

Отже, членство в ЄВА є ще одним підтвердженням того, що УКГАЗБАНК є надійним партнером для українського бізнесу. Банк забезпечує своїх клієнтів сучасними продуктами та послугами за доступними умовами.

12.12.2019