УКРГАЗБАНК cтав найкращим банком у програмі торговельного фінансування IFC

Міжнародна фінансова корпорація (IFC, член Групи Світового Банку) оголосила Укргазбанк найкращим банком-емітентом у Східній Європі у 2019 році. Банк отримав відзнаку за досягнення у рамках Глобальної програми IFC з підтримки торговельного фінансування, до якої ми долучилися восени 2017 року. УКРГАЗБАНК став кращим у номінації GTFP 2019 Best Issuing bank Partner in Eastern Europe.

Активну роботу у Глобальній програмі торговельного фінансування ми розпочали не так давно, порівняно з іншими банками, а от значних результатів ми досягли дуже швидко. Наша співпраця із потужною корпорацією IFC дозволяє відкривати нові ринки для українських виробників, збільшувати та розширювати зовнішньоторговельні операції, зрештою стимулювати економічне зростання України. Для нас, як державного банку, особливо приємно достойно представляти нашу країну на теренах Європи та бути одним з небагатьох українських банків, який отримав цю почесну відзнаку!

зазначив Голова Правління Кирило Шевченко.

Завдяки співпраці з IFC, ми першими в Україні почали інвестувати в екологічні проекти, де кожна інвестиція не тільки прибуткова, а й має потужний соціальний вплив. А приєднання до Глобальної програми підтримки торгівлі надало УКРГАЗБАНКУ можливість збільшити обсяги фінансування зовнішньоекономічних контрактів своїх клієнтів, значно розширити географію партнерської мережі й підтримати зусилля, що спрямовані на модернізацію економіки та пришвидшення темпів її зростання.

21.05.2020