Голова правління УКРГАЗБАНКУ – єдиний банкір серед ТОП-25 найуспішніших українських менеджерів

Щороку журнал «Власть денег» представляє серію своїх фірмових рейтингів – топ-25 успішних менеджерів українських компаній. Голова правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко став єдиним представником банківської спільноти, який увійшов у  ТОП-25 найуспішніших українських менеджерів.

Цьогоріч головним критерієм при відборі кандидатів було вміння знаходити ефективні відповіді на виклики, які виникли від обставин, що не залежать від компаній.

За 5 років правління Кирила Шевченка УКРГАЗБАНК став українським лідером еко-банкінгу та отримав світове визнання. Міжнародна фінансова корпорація (IFC, член Групи Всесвітнього Банку) оголосила УКРГАЗБАНК найкращим банком-емітентом у Східній Європі у 2019 р. А приєднання до Глобальної програми підтримки торгівлі надало Банку можливість збільшити об’єми фінансування зовнішньоекономічних контрактів своїх клієнтів та підтримати зусилля, направлені на модернізацію економіки України.

Детальніше з результатами рейтингу можна ознайомитись за посиланням.

06.07.2020