Профінансували нове обладнання для лікарні у Львові

УКРГАЗБАНК профінансував закупівлю нового рентгенівського обладнання для комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова».

Сума кредиту – 25 млн грн, строк – 36 місяців.

Що було придбано на ці кошти?

1. Система ангіографічна інтервенційна Azurion 7 M20

«Цей апарат має високу роздільну здатність, додаткові функції, потужне сучасне цифрове і програмне забезпечення. Апарат має функції внутрішньосудинного ультразвуку і визначення резервного тиску у судинах, що важливо для лікування хворих із проблемами серця. Завдяки цьому обладнанню, ми зможемо суттєво розширити спектр хірургічних втручань і покращити їхню якість, запровадити такі методи лікування, як постановка аортальних клапанів, протезів аорти. А це значить, що ми зможемо допомогти ще більшій кількості пацієнтів із серцевими, серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями», — пояснив Віктор Сало, завідувач відділення інтервенційної радіології центру серця та судин.

2. Рентгенівський пересувний С-арочний апарат Zenition 70 (мобільний)

Лікарі зможуть використовувати його в різних операційних, але насамперед, під час встановлення кардіостимуляторів.

Такі проєкти – вкрай важливі для нас і всіх українців, адже таким чином лікарні будуть забезпечені сучасним обладнанням, яке щодня допомагатиме лікарям рятувати тисячі життів.

11.05.2021