Безконтактні платежі з фітнес-браслетом Mi Smart Band 6 NFC тепер доступні для держателів карток Mastercard від УКРГАЗБАНКУ

Державний УКРГАЗБАНК у партнерстві з Mastercard відкриває своїм клієнтам можливість безконтактно оплачувати покупки за допомогою Mi Smart Band 6 NFC – нової версії популярного фітнес-браслета з функцією безконтактної оплати. Платіжний функціонал є спільною розробкою глобальних технологічних компаній Xiaomi і Mastercard та доступний ексклюзивно для держателів карток Mastercard.

Mi Smart Band 6 NFC – новий представник найпопулярнішої лінійки носимих пристроїв Xiaomi з акцентом на безконтактні платежі. Нова версія браслета отримала підтримку технології NFC, завдяки чому пропонує швидкий, безпечний та зручний спосіб оплати.

Як налаштувати оплату карткою Mastercard за допомогою Mi Smart Band 6 NFC?

• Встановіть мобільний додаток Xiaomi Wear (Android) або Xiaomi Wear Lite (iOS), увійдіть через свій Mi Акаунт (або зареєструйте новий) та виберіть регіон «Україна»
  • У вкладці «Пристрої» виберіть «Фітнес-браслет Mi Smart Band 6» та активуйте його.
  • Встановіть PIN-код.
  • Перейдіть у вкладку «Xiaomi Pay», заповніть дані своєї картки Mastercard та підтвердьте авторизацію через SMS-повідомлення для завершення активації.

Як платити за допомогою Mi Smart Band 6 NFC?

• Активуйте браслет, натиснувши на екран.
  • Перейдіть до розділу карток, просто свайпнувши з головного екрана вліво.
  • Натисніть на стрілку, активувавши картку для оплати. За потреби введіть PIN-код.
  • Для оплати просто піднесіть браслет до платіжного терміналу.
  • Після активації картка активна впродовж 60 секунд або до моменту здійснення платежу.

Фітнес-браслет Mi Smart Band 6 NFC можна придбати в авторизованих магазинах Xiaomi Store, та в інших роздрібних вітчизняних мережах.

16.11.2021