УКРГАЗБАНК профінансував закупівлю 10 автобусів «Електрон» для Ужгорода

УКРГАЗБАНК профінансував ужгородське комунальне підприємство на умовах фінансового лізингу на закупівлю 10 сучасних автобусів «Електрон», які вже прибули до міста.

«Комунальники потребують підтримки, саме тому ми пропонуємо просту програму фінансового лізингу з максимально зручними та лояльними умовами фінансування, яка допоможе кожному підприємству без зайвого навантаження на бюджет оновити пасажирський транспорт. Це унікальні умови, які сьогодні не надає жоден український банк. Впевнений, українські комунальні підприємства та підприємців, які займаються пасажирськими перевезеннями, зацікавить легкий спосіб отримати сучасний якісний транспорт, що сприятиме подальшій модернізації пасажирських перевезень у всіх містах нашої країни», - зазначив директор департаменту малого та середнього бізнесу УКРГАЗБАНКУ Михайло Медко.

Придбаний транспорт місткий та переобладнаний заводом-виробником згідно з побажаннями замовника. Так, було модернізовано систему обігріву в автобусі (окремо опалюється салон, окремо кабіна водія), змінено системи охолодження, встановлено потужні вентилятори в салоні, доопрацьовано систему аварійних виходів, поліпшено сидіння. Удосконалили також систему відеоспостереження: кількість камер в автобусі було збільшено. Також було внесено численні технічні зміни, які допоможуть зменшити витрати пального.

Міський очільник Ужгорода зазначив, що новенькі автобуси курсуватимуть напрямами, які завантажені чи не найбільше у місті – повз університет, поліклініку, лікарню, автовокзал тощо.

Підпишіться на канал Укргазбанку в Телеграм і дізнавайтеся про наші новини першими.

22.10.2019