УКРГАЗБАНК видав першу іпотеку під 5% річних за програмою з «Інтергал-Буд»

УКРГАЗБАНК видав перший кредит за унікальною програмою кредитування житла від компанії «Інтергал-Буд» під 5% річних. Іпотечний кредит наданий на період до 20 років при першому внеску 30% від вартості квартири.

Власниця нової однокімнатної квартири у новобудові – киянка Інна, що працює асистентом в українському представництві міжнародної організації, розповіла, що довго шукала банк, який пропонує такі лояльні умови на придбання житла.

«Дізналася про такі європейські умови кредитування, коли шукала банк з найнижчими ставками на придбання квартири. Передивилася всі сайти наших банків, перечитала всі їхні іпотечні програми. Порівнювала. Потім побачила умови на кредитування житла від УКРГАЗБАНКУ та компанії «Інтергал-Буд» з гривневою ставкою лише 5% річних та ще й на 20 років! Звичайно, зацікавилася цією іпотекою. Таких лояльних програм немає у жодного банку. Завдяки УКРГАЗБАНКУ тепер у мене є власна квартира. І платити за свою квартиру набагато краще, ніж віддавати гроші за орендовану», - розповіла позичальниця.

Нагадаємо, що з червня 2017 року УКРГАЗБАНК і компанія «Інтергал-Буд» пропонують іпотечну програму під 5% річних. Програма охоплює практично всі об'єкти, що будуються компанією «Інтергал-Буд» в м. Києві, загальною площею понад 500 000 кв. м. Тепер у багатьох українців і молодих сімей з'явилася можливість придбати власну квартиру на вигідних умовах у сучасних житлових комплексах «Деміївка», «Традиція», «Малахіт», «Паркові Озера», «Озерний гай Гатне» і «Яскравий».

Детальніше з умовами кредитної програми УКРГАЗБАНКУ можна ознайомитись тут.

04.07.2017