До команди УКРГАЗБАНКУ приєднався один із найавторитетніших банкірів України

Сьогодні Наглядова рада УКРГАЗБАНКУ затвердила призначення Тамари Юріївни Савощенко на посаду заступника Голови Правління Банку. В якості заступника Голови Правління Тамара Савощенко буде розвивати операційну діяльність УКРГАЗБАНКУ.

Тамара Савощенко має 24-річний досвід роботи у банківській сфері і зарекомендувала себе висококваліфікованим спеціалістом, знаним та досвідченим фахівцем на ринку фінансових послуг. Тамара Савощенко також бере активну участь в роботі Незалежної асоціації банків України. На її рахунку - численні законотворчі ініціативи, а також ефективна взаємодія з НБУ в процесі вдосконалення нормативно-правової бази для банків.

«Ми раді вітати в команді УКРГАЗБАНКУ нового сильного професіонала. Тамару Савощенко добре  знають на ринку, поважають колеги як визнаного спеціаліста банківської справи. Переконаний, що Тамара Юріївна зробить неабиякий внесок  в  ефективну та якісну роботу УКРГАЗБАНКУ, а також допоможе у реалізації основного напряму нашого розвитку – ЕКО-банкінгу. Від такого посилення нашої команди виграють наші клієнти, партнери та головний акціонер – Держава, в особі Міністерства фінансів України», - підкреслив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.

З 1993 по 1998 рік Тамара Савощенко працювала в бек-офісі Київської обласної дирекції Укрсоцбанку, займаючи різні посади в операційному підрозділі. З 1998 по 2000 рік працювала на посаді головного бухгалтера регіональної дирекції. У 2000 році перейшла до головного офісу Укрсоцбанку на посаду начальника управління методології та організації бухгалтерського обліку. У 2005 році її призначили на посаду керівника управління бек-офісу корпоративного і роздрібного бізнесу. З 2009 до 2010 року працювала директором центру бек-офісу, а в 2011-му була призначена на посаду директора центру ІТ і бек-офісу і введена до складу правління банку. З 15 грудня 2014 року обіймала посаду першого заступника голови правління Укрсоцбанку, а з липня 2015 року працювала на посаді голови правління банку.

09.11.2017