УКРГАЗБАНК презентував харківським шанувальникам футболу «Картку вболівальника»

Преміум-спонсор Федерації футболу України УКРГАЗБАНК презентував харківським шанувальникам футболу новий сучасний банківській продукт – «Картку вболівальника», яка надає своїм власникам цілу низку переваг та привілеїв під час та після відвідування матчів Національної збірної України з футболу.

Презентація унікальної Картки відбулася під час відкритого тренування Збірної України з футболу на стадіоні ОСК «Металіст» у Харкові напередодні матчу Україна – Туреччина, що відбудеться 2 вересня.

Одним з головних привілеїв власників «Картки вболівальника» є знижки до 10% на квітки та першочергове право їх придбання на домашні матчі головної футбольної команди країни.

Усі власники «Картки вболівальника» братимуть участь в акціях та розіграшах цінних призів, які проводитимуться напередодні кожної гри нашої збірної. Цього разу серед найактивніших обожнювачів футболу УКРГАЗБАНК розіграв 16 квитків на матч Україна – Туреччина. Також 8 квитків було розіграно на стадіоні серед шанувальників футболу, присутніх на стадіоні ОСК «Металіст».

Крім того, власники карток отримують не тільки чудовий банківський сервіс, а й можливість брати активну участь у житті Збірної України з футболу. Ще одним приємним сюрпризом буде участь в акціях, в яких призами стануть відвідування тренувальної бази, участь в автограф-сесіях футболістів, поїздка у складі делегації на виїзний матч Національної збірної з футболу, а для дітей – можливість супроводжувати футболістів збірної на поле перед матчем.

Перед початком тренування гравці збірної провели для своїх фанів автограф-сесії біля трибун та вибили сувенірні м’ячі від УКРГАЗБАНКУ з підписами зірок Збірної України.

«Картка вболівальника» має яскравий дизайн та безмежні можливості. Розрахунки карткою можна робити лише в один дотик, оскільки вона випускається на базі MasterCard World Debit з безконтактним чипом. Кожна картка видається в  індивідуальній упаковці з футбольною тематикою.

Оформити «Картку вболівальника» можна у будь-якому відділенні УКРГАЗБАНКУ.

30.08.2017