УКРГАЗБАНК пропонує кредити на придбання електромобілів від 0,001% річних до 4-х років

УКРГАЗБАНК як провідний ЕКО-банк країни значно покращив умови унікальної програми кредитування на придбання електромобілів у мережі партнерів «Оксіжен груп» та «Тесла Моторс» зі ставкою 0,001% річних.

Така ставка доступна усім клієнтам строком, які оформлюють кредит до 4 років із власним внеском від 60% вартості авто. Умови розроблені спеціально для фізичних осіб у рамках співпраці з компаніями «Оксіжен груп» та «Тесла Моторс». Банк також суттєво зменшив розмір комісії за надання такого кредиту.

«Цього року на дорогах значно збільшилася кількість електрокарів, що свідчить про прагнення українців до більш економного та екологічного життя. Саме тому Україна увійшла до п'ятірки світових лідерів за темпами зростання ринку електромобілів. В Україні їх уже понад чотири тисячі, і майже половина з’явилася  цього року. Що ж стосується їхньої практичності, то 200 км пробігу для електромобіля середнього класу  – вже звична реальність, а враховуючи активний розвиток інфраструктури електрозарядних станцій, то довгі дистанції в найближчий час - не проблема», - зазначила заступник Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Інна Тютюн.

Наші експерти підрахували, що якщо власний внесок за електромобіль складатиме половину його вартості, то щомісячні платежі для погашення кредиту дорівнюватимуть витратам на пальне для звичайного автомобіля. Зокрема, найпопулярніший в Україні електрокар Nissan LEAF коштує близько 400 тис. гривень. Сплативши перший внесок у розмірі 240 тис. гривень, покупець сплачуватиме лише 111 грн щодня протягом чотирьох років. У середньому, таку суму пересічний киянин витрачає на щоденну заправку авто з двигуном внутрішнього згоряння.

Крім того, під час першого року використання електрокара компанія «Оксіжен груп» надає безкоштовний доступ до своєї мережі зарядних станцій. До послуг власників електричного транспорту УКРГАЗБАНК пропонує також і власну мережу зарядних станцій, що розміщені на базі відділень у Києві, Житомирі, Херсоні, Рівному, Черкасах та Миколаєві.

Детальніше з умовами нової кредитної програми можна ознайомитись тут.

17.10.2017