Клієнтська база роздрібного бізнесу УКРГАЗБАНКУ зросла до 1,2 млн українців

За 10 місяців 2018 року кількість клієнтів роздрібного банкінгу УКРГАЗБАНКУ зросла на 50% і становить 1,2 млн українців.

Високим темпам залучення нових клієнтів в УКРГАЗБАНКУ сприяють створені особливі умови обслуговування, вигідні та прозорі умови фінансування, найкращі продукти й вигідні тарифи, зниження відсоткових ставок, програми лояльності та індивідуальний підхід у вирішенні будь яких питань.

«В УКРГАЗБАНКУ нам вдалося побудувати стабільну, ефективну та надійну систему управління, яка сприяє підвищенню довіри населення, що є вкрай важливим для банківського сектора і всієї фінансової системи України. За короткий час ми впровадили унікальні програми, побудували нові партнерські стосунки з українцями та  відновили їх довіру до банківської системи. Наприклад, програма «ЕКО-оселя» – наш власний продукт на встановлення енергоефективного обладнання – утеплення квартир та домогосподарств. Крім того, у програму «ЕКО-оселя» ми додали можливість кредитувати на придбання та встановлення сонячних батарей, теплових насосів. У нас розроблені спеціальні партнерські програми з перевіреними забудовниками з лояльними відсотковими ставками на кредитування житла. Ми будуємо з нашими клієнтами та їх родинами ефективні довгострокові відносини», - зазначив директор департаменту роздрібного банкінгу УКРГАЗБАНКУ Олег Кляпко.

Нещодавно УКРГАЗБАНК запропонував новий сервіс зручного погашення кредитів для населення, який дозволяє не витрачати час на відвідування відділень. З 1 вересня 2018 року усі клієнти-фізичні особи УКРГАЗБАНКУ, які мають кредитні зобов’язання, можуть сплатити обов’язковий платіж за кредитом автоматично зі свого власного поточного рахунку.

Нагадаємо, УКРГАЗБАНК залишається лідером іпотечного кредитування в Україні  на первинному ринку нерухомості. У 2017 році УКРГАЗБАНК отримав прибуток 624 млн грн. Сьогодні УКРГАЗБАНК входить до п’ятірки найбільших банків України за обсягом активів.

29.10.2018