Укргазбанк популяризує інвестиційні продукти

В 2010 році АБ «Укргазбанк» відновив проведення семінарів про управління особистими фінансами та, в рамках проекту «Народний брокер», подовжив співпрацю з чотирма ведучими компаніями з управління активами:

ТОВ «КУА «Конкорд Ессет Менеджмент» - банком пропонуються інвестиційні сертифікати фондів «КОНКОРД ДОСТАТОК», «КОНКОРД СТАБІЛЬНІСТЬ», «КОНКОРД ПЕРСПЕКТИВА»;
ТОВ «Компанія з управління активами Мілленіум Ессет Менеджмент» - банком пропонуються інвестиційні сертифікати фондів «МІЛЛЕНІУМ СБАЛАНСОВАНИЙ» та «МІЛЛЕНІУМ ЗАХИСТ КАПІТІЛІ»;
ТОВ «Компанія з управління активами «Менеджмент сервіс» - банком пропонуються інвестиційні сертифікати фонду «ІНТЕРФОН»;
ТОВ «Компанія з управління активами «Універ менеджмент» - банком пропонуються інвестиційні сертифікати фондів «ВОЛОДИМИР ВЕЛИКИЙ», «ЯРОСЛАВ МУДРИЙ» та «АТАМАН».

За програмою Народний брокер послуги брокерського обслуговування надаються в 111 філіалах та відділень по всій Україні.

«Інвестувати може кожний, це не привілей лише заможних людей. Сьогодні в Україні, з одного боку, достатньо інвестиційних інструментів, яки допомагають примножити фінансові накопичення, - говорить Каменецький Юрій Олександрович директор департаменту інвестиційної діяльності АБ «Укргазбанк», - з іншого боку, минулий рік продемонстрував, що український фондовий ринок має потужний потенціал».

Заради підвищення зацікавленості до перспективного, але ще не освоєного українцями ринку акцій, Укргазбанк наприкінці 2009 року знизив ціни на обслуговування. Ціни на послуги знижені майже в 10 разів. Мінімальна комісія за одну операцію складає лише 50 грн. Відтепер інвестиції стали ще доступнішими.

На фоні загального зростання фондового ринку в 2009 році – індекс ПФТС зріс на 90% с початку року, зросла вартість інвестиційних сертифікатів, яки пропонуються банком до продажу та викупу. На приклад, клієнт банку, який придбав на початку 2009 року один інвестиційний сертифікат фонду «ЯРОСЛАВ МУДРИЙ» за  1264,76 грн., на початку лютого матиме можливість продати його більш ніж на 50% дорожче ціни за яку його купував.

Згідно даних однієї з лідируючих бірж України – ПФТС, за результатами 2009 року АБ «Укргазбанк» набув статус лідера серед професійних учасників ринку цієї біржі.

09.02.2010