Нова послуга ВАТ АБ "Укргазбанк"

У серпні 2006 року Головний офіс ВАТ АБ «Укргазбанк» розпочав надавати клієнтам через операційну касу нову послугу – термінове поповнення рахунків у операторів мобільного зв`язку.

У серпні 2006 року Головний офіс ВАТ АБ «Укргазбанк» розпочав надавати клієнтам через операційну касу нову послугу – термінове поповнення рахунків у операторів мобільного зв`язку:
- UMC: SIM-SIM та Джинс
- WELLCOM: MOBI
- Астеліт:  LIFE
- KYIVSTAR GSM: ACE&BASE, DJUICE та рахунків  контрактних абонентів
- Українські радіосистеми: Beeline.
Комісія за названу послугу з клієнтів не стягується. Поповнення рахунків передплаченого сервісу операторів мобільного зв`язку відбувається одразу після введення клієнтом до свого мобільного телефону коду поповнення, вказаного у наданій касиром Банку квитанції. Для контрактних абонентів KYIVSTAR GSM поповнення рахунку здійснюється протягом 3 годин з моменту введення такого коду.
Як зазначив директор Департаменту клієнтської політики Іван Хомич: «Турбота про клієнта постійно стимулює «Укргазбанк» впроваджувати послуги, які спрямовані на вирішення його поточних проблем швидко та зручно».
 Починаючи з 5 вересня 2006 року, надання зазначеної послуги буде послідовне у всіх філіях та відділеннях банку.

На сьогоднішній день фізичні особи-клієнти ВАТ АБ «Укргазбанк» можуть безкоштовно здійснити платежі за понад 550 договорами про прийом платежів, укладеними Банком з юридичними особами. Станом на 01.09.2006 р. мережа підрозділів ВАТ АБ «Укргазбанк» складає 21 філію та 120 відділень, розташованих по всій території України.

05.09.2006