UGB (Укргазбанк) та Національна академія внутрішніх справ підписали Меморандум про співпрацю

8 жовтня 2024 року UGB (Укргазбанк) та Національна академія внутрішніх справ підписали Меморандум про партнерство та співпрацю.

Банк підтримуватиме нову генерацію фахівців у їх прагненні захищати нашу країну та одночасно здобувати освіту, яка допоможе їм зробити свій внесок у безпеку та відновлення держави після перемоги. Реалізація спільних освітніх проєктів, ініціатив та розширення співпраці між установами – головні завдання, що зафіксовані у документі.

«У цей складний для нашої країни час, ми в UGB вважаємо за необхідне підтримувати тих, хто прагне захищати державу і суспільство. Партнерство з Національною академією внутрішніх справ – це важливий крок, який підкреслює цінність єднання бізнесу та профільної освіти в умовах війни», – зазначив Олександр Щербаха, заступник голови правління Укргазбанку.

«Співпраця з UGB, оновленим Укргазбанком, відкриває нові можливості для спільноти НАВС. Дякуємо за підтримку партнерам та віримо, що наша спільна діяльність буде корисною та допоможе реалізувати низку важливих для установи ініціатив», – розповів Володимир Чернєй, ректор Національної академії внутрішніх справ та генерал поліції першого рангу.

Довідково

UGB (Укргазбанк) – системно важливий, універсальний банк, що концентрується на фінансуванні сталого розвитку. Він має стратегічне значення для економіки країни, стабільно обслуговуючи всі клієнтські сегменти: фізичних осіб, малий та середній бізнес, великі корпорації, комунальні підприємства та муніципалітети. UGB входить до п’ятірки найбільших банків України за обсягом активів.

Національна академія внутрішніх справ – перший у системі МВС України вищий навчальний заклад, що посідає чільне місце в системі вишів держави та має широке міжнародне визнання. На базах профільних інститутів здійснюється підготовка фахівців за основними напрямами поліцейської роботи, а також судових експертів МВС. Кваліфікацію за міжнародними програмами підвищують державні службовці, миротворці ООН, аудитори, парамедики, спеціалісти з безпеки в освітньому середовищі, поліграфологи та ін.

08.10.2024