Звернення Наглядової Ради УКРГАЗБАНКУ щодо призначення Кирила Шевченка на посаду голови НБУ

Голова Наглядової Ради УКРГАЗБАНКУ Шренік Давда: «Привітання і найкращі побажання пану Кирилу Шевченку з нагоди призначення його очільником Національного банку України.

Від імені Наглядової Ради АБ «УКРГАЗБАНК», я хотів би скористатися цією можливістю подякувати пану Шевченку за його ключову роль у керівництві командою, яка привела до вражаючого перевтілення АБ «УКРГАЗБАНК» із збиткового банку в прибуткового лідера ринку, готового провести перший етап приватизації.

Кирило Шевченко – сильний лідер, який поєднує в собі відмінні управлінські якості з чітким стратегічним баченням і глибокими знаннями банківської сфери. Ми впевнені, що у нього є всі якості, необхідні для ефективного керівництва Національним банком України. Було великою честю працювати з ним останні 5 років.

Кирило Шевченко встановив нам високу планку, однак нам пощастило, що АБ «УКРГАЗБАНК» управляє талановита команда кращих управлінців. Перший заступник Голови Правління Андрій Кравець – приклад відмінного керівника вищої ланки із багатим досвідом роботи у банківській сфері, і ми раді, що вчора, 16 липня, затвердили його в якості виконуючого обов'язки Голови Правління до призначення нового Голови Правління».

17.07.2020